https://zombosrestaurant.gr/wp-content/uploads/2021/05/motodynamiki-logo-white.svg
top

Στόχοι
& ιστορία

Στη δυτική πλευρά του Αντίπαρου, στον απομονωμένο και ανέγγιχτο μικρό παραθαλάσσιο οικισμό του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται το εστιατόριο Ζόμπος. Από το 1986, η οικογένεια Πατέλη χρησιμοποιεί τα πιο αγνά υλικά και πολύ αγάπη για να δημιουργήσει αυθεντικές παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές.

Η τρίτη γενιά της οικογένειας πλέον, γεμάτη όραμα, έχει αναλάβει να δώσει νέα πνοή σε αυτή τη μικρή επιχείρηση. Με σεβασμό στην παράδοση και διατηρώντας την ίδια ποιότητα εμπλουτίζουν τον κατάλογο με νέα μοντέρνα και σύγχρονα πιάτα.

Χρονολόγιο

1900

Ο προπάππους Γιάννης Πατέλης έφτιαξε τη φάρμα και το φούρνο του χωριού.

1985

Ανοίγει το εστιατόριο χρησιμοποιώντας γκάζι και νερό απ΄το πηγάδι της περιοχής. Στη περιοχή δεν έχει εγκατασταθεί ακόμη δίκτυο ηλεκτροδότησης. 

1995

Το τηλεφωνικό δίκτυο φτάνει στον Άγιο Γεώργιο. Τα επόμενα χρόνια σημαντικές προσωπικότητες όπως πρωθυπουργοί της Γαλλίας, ο πρίγκιπας του Μονακό και αρκετοί διάσημοι ηθοποιοί δοκιμάζουν τη κουζίνα μας.

2018

Το εστιατόριο περνάει στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας, η οποία μέσα από σπουδές μαγειρικής, όρεξη, και νέες ιδέες συνεχίζει τη παράδοση 120 χρόνων.

Left Parallax Background Element